CREACIÓ GRUP DE TREBALL DISFÀGIA

S'està treballant en la creació d'un grup de treball en l'abordatge interdisciplinari de la disfàgia amb els professionals més implicats en la seva rehabilitació: logopedes, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals i dietistes-nutricionistes.

Aquest grup sorgeix de la necessitat de definir i regular les competències dels diferents professionals en l'abordatge d'aquesta patologia.

Us anirem informant!
DILLUNS 20 DE MAIG

Us informem que el dilluns 20 de maig romandrem tancats per ser festiu a Barcelona.
BEQUES SUPORT EDUCATIU CURS 2024-2025

S'ha obert la convocatòria d'ajuts per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2024-2025.

Inclou els alumnes que presentin necessitats educatives especials derivades de discapacitat, trastorns greus de conducta, o trastorns greus de la comunicació i del llenguatge associats a necessitats educatives especials.

El termini de presentació de sol·licituds és del 30 d'abril al 13 de setembre de 2024. Més informació en el següent enllaç:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Cardedeu (Barcelona)

Centre privat precisa logopeda per substitució de maternitat amb possibilitat d'incorporació a l'equip posteriorment.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i les 11 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
CURSOS SUBVENCIONATS EN FORMAT AULA VIRTUAL A COST ZERO

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya us oferim diferents cursos subvencionats en format d'Aula Virtual. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d'atur.

Trobareu més informació a l'enllaç següent:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE ARAGÓN

El Colegio de Logopedas de Aragón ofereix el curs: Intervenciòn Logopédica en la Disfagia Neurógena a càrrec de Paula Giménez i Patricia Murciego.

El curs es durà a terme els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu l'enllaç següent:
EUROPEAN SOCIETY FOR SWALLOWING DISORDERS

La European Society for Swallowing Disorders (ESSD) organitza el webinar: Paediatric Videofluoroscopic Swallow Study - Protocols, procedures and regional variations: A Systematic Quantitative Literature Review presentat per Kelly Weir. Es durà a terme el dia 15 de maig a les 18:30 h.

Per fer la inscripció cal seguir l'enllaç següent:
UNIVERSITAT DE VIC - UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA (UVIC-UCC)

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha obert les inscripcions al nou Màster Universitari en Recerca Participativa en Salut, en modalitat semipresencial.

En el marc d'aquest Màster, s'han organitzat dues activitats:

Webinar gratuït Atenció integrada a Catalunya: on som i cap a on anem, el 13 de maig a les 12.30 h amb Jordi Amblàs Novellas, Director d'Atenció Integrada del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

Presentació gratuïta del Màster en el Virtual Open Day el 15 de maig a les 19.30 h.

Trobareu més informació a l'enllaç següent:
TARTAMUDESA: GUIA PER A FAMÍLIES

Des de l'Associació de la Tartamudesa de Catalunya (ATCAT), un equip de professionals qualificats en tartamudesa format per logopedes i psicòlegs han elaborat una guia completa sobre la tartamudesa. 

L'objectiu principal d'aquesta guia és proporcionar una eina útil per a familiars i cuidadors d'infants amb tartamudesa. Es tracta d'una guia eminentment pedagògica, amb un enfoc especial en la detecció precoç dels casos de tartamudesa.

La guia estarà disponible en format físic i també en format digital perquè qualsevol persona amb interès hi pugui tenir accés.

La presentació és gratuïta el 8 de juny de 12:00 a 13:30 h a la Universitat Ramon Llull - Blanquerna (Aula B1-02) C/ del Císter, 34 de Barcelona.

Destinataris: Logopedes, famílies, alumnes en formació i qualsevol professional interessat en el tema.

Inscripcions a l'enllaç següent:  

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat