INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT

Celebrem que 19 logopedes han estabilitzat la seva plaça a l'Institut Català de la Salut. És una gran fita per a la logopèdia.

Seguirem lluitant!

Trobareu més informació a l'enllaç següent:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Cardona (Barcelona)

Es precisa logopeda amb experiència per portar casos d'infants amb dificultats de llenguatge, parla i lectoescriptura. 

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i les 12 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
CURSOS SUBVENCIONATS EN FORMAT AULA VIRTUAL A COST ZERO

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya us oferim diferents cursos subvencionats en format d'Aula Virtual. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d'atur.

Trobareu més informació a l'enllaç següent:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MADRID

El Colegio de Logopedas de Madrid organitza el curs Frenillo lingual: evaluación e intervención, a càrrec de Roberta Martinelli.

El curs es durà a terme el dia 27 d'abril de 2024 en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO PROFESIONAL DE LOGOPEDAS DE ARAGÓN

El Colegio Profesional de Logopedas de Aragón organitza el curs Dificultades de alimentación en población pediátrica. Aportaciones de la logopedia, a càrrec de Begoña Barceló.

El curs es durà a terme els dies 27 i 28 d'abril de 2024 en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
SEMINARI: EL TRASTORN DEL DESENVOLUPAMENT DEL LLENGUATGE DES D?UN ENFOCAMENT INTEGRAL: SALUT MENTAL, FAMÍLIA I PERSPECTIVA DE GÈNERE

En el marc del Màster Universitari de Dificultat de l'Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge de la UOC, s'organitza el seminari gratuït El trastorn del desenvolupament del llenguatge des d'un enfocament integral: salut mental, família i perspectiva de gènere.

Aquest seminari tindrà lloc el 17 d'abril a les 18.00 h en format webinar a càrrec de la Dra. Nadia Ahufinger, professora de la Universitat Oberta de Catalunya.

El seminari és gratuït, però cal fer la inscripció a l'enllaç següent:
5a EDICIÓ DE LOGOPÈDIA A LA PRÀCTICA - JORNADES DE CASOS CLÍNICS

Els Estudis de Logopèdia (UVic-UCC/UOC) organitzen la 5a edició de Logopèdia a la pràctica - Jornades de casos clínics.

La voluntat és facilitar un espai on fer visibles aspectes concrets de tractaments i tècniques que s'estan duent a terme a partir d'un pacient tot exposant l'avaluació, el diagnòstic i el procés seguit fins a l'alta.

Hi ha dues opcions per participar a les jornades: ASSISTENTS I/O PONENTS.

Es durà a terme el 24 de maig en modalitat en línia. Per fer la inscripció abans del 19 de maig cal seguir l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat