RECORDATORI CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 

D'acord amb el que disposen els articles 30 i 32 dels Estatuts del Col·legi de Logopedes de Catalunya publicats al DOGC número 5460 de 8 de setembre de 2009 en relació amb els apartats c), d) i k) de l'article 29 dels Estatuts, i de conformitat amb l'acord pres en la reunió de la Junta de Govern del dia 7 de febrer de 2024, la Sra. Mireia Sala i Torrent, degana del CLC, convoca tots els col·legiats a participar a l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc presencialment a la seu del CLC al Passatge Pagès, núm. 13, de Barcelona, el dia 5 d'abril de 2024 a les 13:00 h en única convocatòria.

Comptem amb la vostra imprescindible participació!

Trobareu la convocatòria a l'enllaç següent:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Llagostera (Girona)

Es precisa logopeda per atendre població infantil, juvenil i adults, a les àrees de parla, llenguatge, audició i deglució.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i les 23 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
REPLIQUEM EL CURS DE CRIBATGE DE DISFUNCIONS OROFACIALS

Si no hi vas poder accedir ara és el moment. Recorda que prèviament has de cursar l'activitat d'autoaprenentatge Bases teòriques dels procediments per al cribratge de disfuncions orofacials que consisteix en visualitzar els continguts teòrics enregistrats en vídeo i dur a terme la prova d'avaluació de l'aprenentatge, que consisteix en un qüestionari tipus test.
CURS BASES TEÒRIQUES DELS PROCEDIMENTS PER AL CRIBRATGE DE DISFUNCIONS OROFACIALS

La formació en diferit Bases teòriques dels procediments per al cribratge de disfuncions orofacials està oberta a tothom que s'hi vulgui inscriure. Però és requisit indispensable per cursar la part pràctica Cribratge de disfuncions orofacials. Trobareu els detalls de la inscripció en el següent enllaç. 
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MADRID

El Colegio de Logopedas de Madrid organitza el curs Rehabilitación de las parálisis faciales desde la perspectiva logopédica, a càrrec de Marcia Adriao Briz.

El curs es durà a terme els dies 12 i 13 d'abril de 2024 en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
ACTE INTERCOL·LEGIAL AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

La Comissió de Dones i d'Igualtat de La Intercol·legial organitzen l'acte Les comissions de gènere i la plena integració i reconeixement de la dona al món professional, el 20 de març a les 18:30 h a la seu de l'ICAB.

Més informació i inscripcions gratuïtes a l'enllaç següent:
PRESENTACIÓ UNITAT D'ATENCIÓ A LES FAMÍLIES 

Us informem que, des de la Direcció General d'Educació Inclusiva s'ha creat la Unitat d'Atenció a les Famílies i Suport a la Inclusió Educativa, una via d'acompanyament per a les famílies amb la finalitat d'orientar-les en els circuits relatius a la inclusió en el marc de la xarxa educativa.

Aquest recurs té per objectiu crear un canal viu de comunicació i escolta activa amb tots els agents implicats en el procés d'inclusió educativa.

Pel que fa a les persones destinatàries, la Unitat és un canal obert a la comunitat educativa en relació a les necessitats de l'alumnat amb necessitats educatives especials i és un element facilitador de la participació activa de les famílies en el sistema educatiu inclusiu.

Trobareu més informació a l'enllaç següent:
EUROPEAN SOCIETY FOR SWALLOWING DISORDERS

La European Society for Swallowing Disorders (ESSD) celebra el webinar: Current & future applications of ultrasound in the assessment & management of dysphagia, presentat per  Jodie Allen. Es durà a terme el dia 20 de març a les 18:30 h.

Per fer la inscripció cal seguir l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat