NOU CODI DEONTOLÒGIC 

El passat 19 d'octubre de 2023 vam celebrar la taula rodona de presentació del nou Codi Deontològic a la seu del CLC.

L'esdeveniment es va enregistrar i teniu disponible el contingut al nostre web, https://www.clc.cat/ca/el-col-legi/portal-etic , i al nostre canal de Youtube.
TARIFES MÀXIMES DELS SERVEIS DE REHABILITACIÓ AMBULATÒRIA, REHABILITACIÓ DOMICILIÀRIA I LOGOPÈDIA

Us informem que el passat dia 21 de desembre es va publicar al DOGC l'Ordre del Departament de Salut per la qual s'estableixen per a l'any 2023 les tarifes màximes dels serveis de rehabilitació ambulatòria, rehabilitació domiciliària i logopèdia que contracti el Servei Català de la Salut, que es retrotrau a dia 1 de gener de 2023. 

Trobareu l'ordre a l'enllaç següent:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Cassà de la Selva (Girona)

Es precisa logopeda per atendre població infanto-juvenil en les àrees professionals de veu, parla, llenguatge, audició i deglució en horari parcial de tardes. 

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i les 17 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
EINA EAT-10

El passat 15 de juny de 2023 es va dur a terme un seminari web sobre la detecció de la disfàgia a l'atenció primària i comunitària mitjançant l'eina EAT-10 per a professionals de l'atenció primària. 

Trobareu el vídeo a l'enllaç següent:
Les inscripcions al Webinar sobre aspectes laborals del logopeda es tancaran avui a les 23:30 h.
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MADRID

El Colegio de Logopedas de Madrid organitza el curs gratuït Formación en redes sociales y presencia en el mundo digital, a càrrec de María Ortega.

El curs es durà a terme el dia 24 de gener de 2024 de 10:00 a 13:00 h en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COL·LEGI OFICIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

El Col·legi de Logopedes de València organitza el curs Abordaje del logopeda en la rehabilitación auditiva desde la infancia a la tercera edad, a càrrec de Mariana Maggio De Maggi.

El curs es durà a terme els dies 10 i 17 de febrer de 2024 en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA LA MANCHA

El Colegio de Logopedas de Castilla La Mancha organitza el curs Introducción al abordaje logopédico en Disfagia Infantil, a càrrec de Belén Ordóñez Miyar.

El curs es durà a terme el dia 24 de febrer de 2024 en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
PROGRAMA CONSOLIDA'T

Consolida't és un programa en línia per a autònoms i microempreses que necessitin reforçar el seu negoci. Està organitzat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i és totalment gratuït (valorat en 1.600 €).

Aquesta edició compta amb un total de 38 places disponibles, que seran atorgades per rigorós ordre d'inscripció (un 15% estan reservades per a ex-participants de passades edicions).

El termini d'inscripció és fins al 24 de març. Trobareu més informació a l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat