INCORPORACIÓ DE LOGOPEDES AL SISTEMA EDUCATIU: CONVOCATÒRIA OBERTA Ens plau comunicar-vos amb molta satisfacció que avui s'han obert 12 places de logopedes per incorporar-se a diversos Equips d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) dels diferents Serveis Territorials del Departament d'Educació. Des del Col·legi de Logopedes de Catalunya celebrem aquesta convocatòria, ja que suposarà una millora en l'atenció logopèdica dins l'àmbit educatiu. Aquesta iniciativa permetrà una intervenció de major qualitat en les dificultats de comunicació i deglució que presenten molts infants. Les funcions del logopeda són explorar, avaluar i intervenir en les dificultats en el llenguatge, la parla, comunicació i la deglució. El subgrup i nivell serà laboral B1. Requisits de participació: - Fase I: Prioritàriament, personal laboral fix al servei de l'administració de la Generalitat de Catalunya: - Fase II: Excepcionalment, atès l'Acord de Govern de 13 de juny de 2017, en el cas que no es presenti cap persona que compleixi els anteriors requisits d'ocupació es tindran en compte les sol·licituds de les persones que compleixin els següents requisits: grau o diplomatura en Logopèdia i nivell de suficiència de català (C1) o equivalent. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 8 de juliol de 2024. Trobareu més informació en el document adjunt.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
27 de juny 2024
COMUNICAT DEL COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA
INCORPORACIÓ DE LOGOPEDES AL SISTEMA EDUCATIU: CONVOCATÒRIA OBERTA

Ens plau comunicar-vos amb molta satisfacció que avui s'han obert 12 places de logopedes per incorporar-se a diversos Equips d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) dels diferents Serveis Territorials del Departament d'Educació.

Des del Col·legi de Logopedes de Catalunya celebrem aquesta convocatòria, ja que suposarà una millora en l'atenció logopèdica dins l'àmbit educatiu. Aquesta iniciativa permetrà una intervenció de major qualitat en les dificultats de comunicació i deglució que presenten molts infants.

Les funcions del logopeda són explorar, avaluar i intervenir en les dificultats en el llenguatge, la parla, comunicació i la deglució.

El subgrup i nivell serà laboral B1.

Requisits de participació:
- Fase I: Prioritàriament, personal laboral fix al servei de l'administració de la Generalitat de Catalunya:
- Fase II: Excepcionalment, atès l'Acord de Govern de 13 de juny de 2017, en el cas que no es presenti cap persona que compleixi els anteriors requisits d'ocupació es tindran en compte les sol·licituds de les persones que compleixin els següents requisits: grau o diplomatura en Logopèdia i nivell de suficiència de català (C1) o equivalent.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 8 de juliol de 2024.

Trobareu més informació en el document adjunt.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia
Agenda d'actes · Veure tots (2)