El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha requerit al CLC que confeccioni la nova llista de pèrits judicials per a l'any 2022 amb totes aquelles persones col·legiades que hagin manifestat expressament la seva voluntat d'incorporació, i hagin autoritzat al CLC a cedir al Departament de Justícia les seves dades personals per a tal fi. Per aquest motiu us informem que podeu apuntar-vos a formar part del Torn d'Intervenció Professional del CLC i per tant, a integrar-vos com a membres d'una o de les dues llistes de pèrits existents actualment: 1) la llista de pèrits judicials prevista per la Llei 1/2000, de 7 de gener, d'Enjudiciament Civil -LEC- (articles 341 i següents), i/o 2) la llista de pèrits judicials que estan disposats a actuar en els supòsits i condicions fixats per l'Ordre JUS/419/2009 relativa als peritatges on el pagament d'aquests va a càrrec del Departament de Justícia. El termini per a incorporar-vos a la llista de pèrits judicials de la LEC i/o a la llista de pèrits judicials de l'Ordre JUS/419/2009 finalitza el dia 22 de desembre de 2021, data màxima en la qual haureu de fer arribar al CLC (1) la sol·licitud d'inclusió a les llistes de pèrits judicials del CLC amb les vostres dades i (2) l'autorització de cessió de dades de caràcter personal, essent ambdues degudament signades. Us recordem que: - La inclusió dels perits a la llista és voluntària. No obstant, en el moment que el professional s'hi inscriu està subjecte a les obligacions que legalment correspongui. - En el cas que un pèrit no accepti un nomenament fet per l'òrgan judicial sense una causa justificada, aquest perdrà el torn de la llista. En cas de reiteració (a la tercera vegada) en serà exclòs, sens perjudici de les mesures que pugui prendre l'òrgan judicial. - La indicació de l'àmbit territorial d'actuació dels pèrits s'ha de fer en funció del seu domicili professional de forma que el desplaçament respecte de l'òrgan judicial no sigui un impediment per acceptar l'encàrrec. - Només es poden marcar les especialitats i subespecialitats que corresponguin al col·legi professional i en el seu cas, a la titulació informada. En la documentació adjunta trobareu les noves especialitats i subespecialitats que s'han inclòs al llistat del 2022.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
29 de novembre 2021
TORN D'INTERVENCIÓ PROFESSIONAL (TIC) 2022
El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha requerit al CLC que confeccioni la nova llista de pèrits judicials per a l'any 2022 amb totes aquelles persones col·legiades que hagin manifestat expressament la seva voluntat d'incorporació, i hagin autoritzat al CLC a cedir al Departament de Justícia les seves dades personals per a tal fi.

Per aquest motiu us informem que podeu apuntar-vos a formar part del Torn d'Intervenció Professional del CLC i per tant, a integrar-vos com a membres d'una o de les dues llistes de pèrits existents actualment: 1) la llista de pèrits judicials prevista per la Llei 1/2000, de 7 de gener, d'Enjudiciament Civil -LEC- (articles 341 i següents), i/o 2) la llista de pèrits judicials que estan disposats a actuar en els supòsits i condicions fixats per l'Ordre JUS/419/2009 relativa als peritatges on el pagament d'aquests va a càrrec del Departament de Justícia.

El termini per a incorporar-vos a la llista de pèrits judicials de la LEC i/o a la llista de pèrits judicials de l'Ordre JUS/419/2009 finalitza el dia 22 de desembre de 2021, data màxima en la qual haureu de fer arribar al CLC (1) la sol·licitud d'inclusió a les llistes de pèrits judicials del CLC amb les vostres dades i (2) l'autorització de cessió de dades de caràcter personal, essent ambdues degudament signades.

Us recordem que:

- La inclusió dels perits a la llista és voluntària. No obstant, en el moment que el professional s'hi inscriu està subjecte a les obligacions que legalment correspongui.

- En el cas que un pèrit no accepti un nomenament fet per l'òrgan judicial sense una causa justificada, aquest perdrà el torn de la llista. En cas de reiteració (a la tercera vegada) en serà exclòs, sens perjudici de les mesures que pugui prendre l'òrgan judicial.

- La indicació de l'àmbit territorial d'actuació dels pèrits s'ha de fer en funció del seu domicili professional de forma que el desplaçament respecte de l'òrgan judicial no sigui un impediment per acceptar l'encàrrec.

- Només es poden marcar les especialitats i subespecialitats que corresponguin al col·legi professional i en el seu cas, a la titulació informada. En la documentació adjunta trobareu les noves especialitats i subespecialitats que s'han inclòs al llistat del 2022.
Agenda d'actes · Veure tots (2)