Benvolguts col·legiats i col·legiades, En el transcurs del procés electoral per a proveir els càrrecs de Degà / Degana, Tresorer / Tresorera, Sotssecretari / Sotssecretària i quatre vocals del CLC, que es va iniciar el 16 de juliol de 2021, només s'ha presentat una única candidatura conjunta per a cada un dels diferents càrrecs, formada pels següents membres: Degana: Mireia Sala Torrent Tresorera: Judit Guim Tarruella Sotssecretària: Wenke Brauns Vocal: Núria Oriol Peregrina Vocal: Esther Vallès Garcia Vocal: Lucía López Baños Vocal: Paula Resina Curado La Junta de Govern del CLC reunida en sessió extraordinària el dia 20 de setembre de 2021 després d'haver comprovat que totes les candidates presentades complien els requisits per a concórrer a les eleccions fixats en els articles 52, 54 i 58 dels Estatuts del Col·legi de Logopedes de Catalunya aprovats per l'Assemblea General Extraordinària celebrada el dia 2 de juliol de 2008 i publicats en el DOGC número 5460 de 8 de setembre de 2009, i modificats en relació als articles 52 i 54 mitjançant acord de l'Assemblea General Extraordinària de 20 de juliol de 2015 publicat al DOGC de 7 d'agost de 2015, ha acordat proclamar l'única candidatura presentada, publicar aquesta candidatura en el taulell d'anuncis del CLC, notificar aquest acord als candidats proclamats i comunicar-ho a tots els col·legiats d?acord amb el que disposa l'article 58.3 dels Estatuts. En aquest sentit, de conformitat amb el que disposa l'article 59.4 dels Estatuts, com que no hi ha hagut cap candidat exclòs, i només hi ha hagut una única candidatura proclamada, els membres d'aquesta candidatura han quedat automàticament elegits per ocupar els càrrecs de Degana, Tresorera, Sotssecretària i quatre vocals del CLC durant un període de quatre anys. Així doncs, mitjançant aquesta carta se us informa que les persones candidates que han estat proclamades, i que integraven l'única candidatura que s'ha presentat, han quedat elegides automàticament per a ocupar els càrrecs anteriorment esmentats; i per tant, el dia 22 d'octubre ja no es celebraran eleccions. Rebeu una cordial salutació, Xon Belmonte Mateu Secretària Barcelona, 20 de setembre de 2021.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
20 de setembre 2021
ELECCIONS 2021. PROCLAMACIÓ DE LA CANDIDATURA PRESENTADA
Benvolguts col·legiats i col·legiades,


En el transcurs del procés electoral per a proveir els càrrecs de Degà / Degana, Tresorer / Tresorera, Sotssecretari / Sotssecretària i quatre vocals del CLC, que es va iniciar el 16 de juliol de 2021, només s'ha presentat una única candidatura conjunta per a cada un dels diferents càrrecs, formada pels següents membres:

Degana: Mireia Sala Torrent
Tresorera: Judit Guim Tarruella
Sotssecretària: Wenke Brauns
Vocal: Núria Oriol Peregrina
Vocal: Esther Vallès Garcia
Vocal: Lucía López Baños
Vocal: Paula Resina Curado

La Junta de Govern del CLC reunida en sessió extraordinària el dia 20 de setembre de 2021 després d'haver comprovat que totes les candidates presentades complien els requisits per a concórrer a les eleccions fixats en els articles 52, 54 i 58 dels Estatuts del Col·legi de Logopedes de Catalunya aprovats per l'Assemblea General Extraordinària celebrada el dia 2 de juliol de 2008 i publicats en el DOGC número 5460 de 8 de setembre de 2009, i modificats en relació als articles 52 i 54 mitjançant acord de l'Assemblea General Extraordinària de 20 de juliol de 2015 publicat al DOGC de 7 d'agost de 2015, ha acordat proclamar l'única candidatura presentada, publicar aquesta candidatura en el taulell d'anuncis del CLC, notificar aquest acord als candidats proclamats i comunicar-ho a tots els col·legiats d?acord amb el que disposa l'article 58.3 dels Estatuts.

En aquest sentit, de conformitat amb el que disposa l'article 59.4 dels Estatuts, com que no hi ha hagut cap candidat exclòs, i només hi ha hagut una única candidatura proclamada, els membres d'aquesta candidatura han quedat automàticament elegits per ocupar els càrrecs de Degana, Tresorera, Sotssecretària i quatre vocals del CLC durant un període de quatre anys.

Així doncs, mitjançant aquesta carta se us informa que les persones candidates que han estat proclamades, i que integraven l'única candidatura que s'ha presentat, han quedat elegides automàticament per a ocupar els càrrecs anteriorment esmentats; i per tant, el dia 22 d'octubre ja no es celebraran eleccions.

Rebeu una cordial salutació,



Xon Belmonte Mateu
Secretària

Barcelona, 20 de setembre de 2021.
Comparteix aquesta notícia
Agenda d'actes · Veure tots (2)