Benvolguts, Benvolgudes, La Junta del CLC és ben conscient que quan aplaudim la tasca dels professionals de la salut ho estem fent per a tots aquells que, en primera línia, ajuden a la població malalta. També als companys logopedes que continuen fent la seva feina, i potser altres feines que se'ls deriven, en àmbits d'hospitals, atenció primària, clíniques, etc. A tots ells, tot el nostre recolzament. Sabem que treballem amb incertesa i que cal adaptar-se dia a dia a allò que des dels Serveis o Unitats orientin. No hi ha guies o protocols d'actuació específics per a nosaltres i, en canvi, compartim gran part del risc d'infecció amb altres professionals. Hem adreçat una carta a la Directora General d'Ordenació i Regulació Sanitària, al Director General de Professionals de la Salut, a la directora de l'Estratègia nacional de l'atenció primària i salut comunitària (ENAPISC) i al director del Pla Director Sociosanitari per tal que en algun moment puguem ser interlocutors en els plans de restabliment de l'activitat i el què això comporta. Hem volgut alertar-los de la nostra preocupació davant el risc de noves pneumònies post extubació en els pacients que han patit COVID-19 i les necessitats de valoracions de la funció deglutòria tant en àrees de risc com un cop donats d'alta. Cal una previsió d'EPIs i de protocols d'actuació per als professionals logopedes que han de fer aquests valoracions. Us adjuntem aquestes cartes i alguns documents que creiem que poden servir-vos. Anirem recopilant, actualitzant i compartint informació amb tots vosaltres. Ànims a tots i cuidem-nos! Junta de Govern
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
09 de abril 2020
LOGOPÈDIA I COVID-19
Benvolguts, Benvolgudes,

La Junta del CLC és ben conscient que quan aplaudim la tasca dels professionals de la salut ho estem fent per a tots aquells que, en primera línia, ajuden a la població malalta. També als companys logopedes que continuen fent la seva feina, i potser altres feines que se'ls deriven, en àmbits d'hospitals, atenció primària, clíniques, etc. A tots ells, tot el nostre recolzament.

Sabem que treballem amb incertesa i que cal adaptar-se dia a dia a allò que des dels Serveis o Unitats orientin. No hi ha guies o protocols d'actuació específics per a nosaltres i, en canvi, compartim gran part del risc d'infecció amb altres professionals.

Hem adreçat una carta a la Directora General d'Ordenació i Regulació Sanitària, al Director General de Professionals de la Salut, a la directora de l'Estratègia nacional de l'atenció primària i salut comunitària (ENAPISC) i al director del Pla Director Sociosanitari per tal que en algun moment puguem ser interlocutors en els plans de restabliment de l'activitat i el què això comporta.

Hem volgut alertar-los de la nostra preocupació davant el risc de noves pneumònies post extubació en els pacients que han patit COVID-19 i les necessitats de valoracions de la funció deglutòria tant en àrees de risc com un cop donats d'alta. Cal una previsió d'EPIs i de protocols d'actuació per als professionals logopedes que han de fer aquests valoracions.

Us adjuntem aquestes cartes i alguns documents que creiem que poden servir-vos. Anirem recopilant, actualitzant i compartint informació amb tots vosaltres.

Ànims a tots i cuidem-nos!

Junta de Govern
Agenda d'actes · Veure tots (2)