El passat dijous 14 de novembre es va celebrar el 21è Aniversari del CLC en un acte a la mateixa seu del Col·legi, un acte que la mateixa degana, la Mireia Sala, va definir com un punt de trobada per debatre sobre qüestions de gran rellevància per al present i futur de la logopèdia. Es va comptar amb la inestimable participació del Marc Ramentol, Director General de Professionals de la Salut, amb qui la sotsdegana del CLC, la Núria Duaso, va dialogar sobre el recentment finalitzat Fòrum de Diàleg Professional, les conclusions a les quals s'ha arribat a través d'aquest Fòrum i les repercussions que aquestes conclusions poden tenir per la professió de logopeda. El públic assistent va escoltar amb gran interès i va aprofitar l'ocasió per plantejar dubtes i oferir al Director General diferents testimonis valuosíssims de la realitat de la logopèdia a Catalunya. Seguidament es va realitzar un acte de record i homenatge als companys i companyes que ens han deixat l'últim any i que van estar estretament vinculats al Col·legi de Logopedes. La Mireia Sala, el Josep M. Vila i la Carme López van recordar la Inés Pallerés, logopeda col·legiada qui havia part de comissions dintre del Col·legi. Seguidament la Mireia Sala i la Catherine Perelló van glosar la figura de la Carme Bruno, pionera de la logopèdia a qui el CLC va fer col·legiada d'honor per la seva trajectòria professional. I finalment el Marc Ramentol i la Núria Duaso van recordar el Josep Davins, membre de la comissió mixta entre el CLC i el Departament de Salut molt estimat pel CLC. A continuació es va presentar la nova Junta de Govern i es van acomiadar les membres sortints. Es va agrair a Elizabeth Estrada i Anna Vila la seva tasca, i es va donar la benvinguda a la Xon Belmonte i la Marina Pintanel. I com no podia ser de cap altra forma, l'acte va concloure amb una copa de cava compartida. I que en siguin molts més!
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
21 de novembre 2019
PRESENT I FUTUR DE LA LOGOPÈDIA EN LA CELEBRACIÓ DEL 21è ANIVERSARI DEL CLC
El passat dijous 14 de novembre es va celebrar el 21è Aniversari del CLC en un acte a la mateixa seu del Col·legi, un acte que la mateixa degana, la Mireia Sala, va definir com un punt de trobada per debatre sobre qüestions de gran rellevància per al present i futur de la logopèdia.

Es va comptar amb la inestimable participació del Marc Ramentol, Director General de Professionals de la Salut, amb qui la sotsdegana del CLC, la Núria Duaso, va dialogar sobre el recentment finalitzat Fòrum de Diàleg Professional, les conclusions a les quals s'ha arribat a través d'aquest Fòrum i les repercussions que aquestes conclusions poden tenir per la professió de logopeda. El públic assistent va escoltar amb gran interès i va aprofitar l'ocasió per plantejar dubtes i oferir al Director General diferents testimonis valuosíssims de la realitat de la logopèdia a Catalunya.

Seguidament es va realitzar un acte de record i homenatge als companys i companyes que ens han deixat l'últim any i que van estar estretament vinculats al Col·legi de Logopedes. La Mireia Sala, el Josep M. Vila i la Carme López van recordar la Inés Pallerés, logopeda col·legiada qui havia part de comissions dintre del Col·legi. Seguidament la Mireia Sala i la Catherine Perelló van glosar la figura de la Carme Bruno, pionera de la logopèdia a qui el CLC va fer col·legiada d'honor per la seva trajectòria professional. I finalment el Marc Ramentol i la Núria Duaso van recordar el Josep Davins, membre de la comissió mixta entre el CLC i el Departament de Salut molt estimat pel CLC.

A continuació es va presentar la nova Junta de Govern i es van acomiadar les membres sortints. Es va agrair a Elizabeth Estrada i Anna Vila la seva tasca, i es va donar la benvinguda a la Xon Belmonte i la Marina Pintanel.

I com no podia ser de cap altra forma, l'acte va concloure amb una copa de cava compartida. I que en siguin molts més!
 
Comparteix aquesta notícia
Agenda d'actes · Veure tots (2)