La campanya de comunicació que des del Col·legi de Logopedes es va llançar, a través de mitjans digitals, per donar a conèixer la logopèdia va obtenir molts bons resultats en quasi tots els canals (Facebook, Twitter, YouTube, Outbrain, Display i LinkedIn). Es van aconseguir 2.754.520 impressions, 1.166.969 views, 12.588 visites a la web somlogopedes.cat i més d'11.000 interaccions. Els resultats assolits van duplicar en impressions (191%) i van quadruplicar en reproduccions (396%) els resultats estimats. Després de l'estiu, es tornarà a llançar la campanya en mitjans digitals. Entretant, us demanem la vostra col·laboració per seguir ampliant-ne la difusió. A la web del Col·legi de Logopedes (https://www.clc.cat/ca/area-d-usuaris/que-fa-un-logopeda), podeu trobar i descarregar totes les peces: vídeo de 30", 6 càpsules de 10" (Andrea, Juan, Jordi, Laura, Ona, Pere) i 10 pòsters en format A3. Us convidem compartir els vídeos i a decorar els vostres centres o espais de treball amb els pòsters de la campanya com hem fet a la seu del CLC. A secretaria disposem d'algunes impressions de pòsters que podeu recollir. Fem que la logopèdia arribi a més persones!
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
30 de maig 2019
SEGUIM AMB LA DIFUSIÓ DE LA CAMPANYA: UN LOGOPEDA FA MOLT MÉS DEL QUE PENSES
La campanya de comunicació que des del Col·legi de Logopedes es va llançar, a través de mitjans digitals, per donar a conèixer la logopèdia va obtenir molts bons resultats en quasi tots els canals (Facebook, Twitter, YouTube, Outbrain, Display i LinkedIn). Es van aconseguir 2.754.520 impressions, 1.166.969 views, 12.588 visites a la web somlogopedes.cat i més d'11.000 interaccions.

Els resultats assolits van duplicar en impressions (191%) i van quadruplicar en reproduccions (396%) els resultats estimats.

Després de l'estiu, es tornarà a llançar la campanya en mitjans digitals.

Entretant, us demanem la vostra col·laboració per seguir ampliant-ne la difusió.

A la web del Col·legi de Logopedes (https://www.clc.cat/ca/area-d-usuaris/que-fa-un-logopeda), podeu trobar i descarregar totes les peces: vídeo de 30", 6 càpsules de 10" (Andrea, Juan, Jordi, Laura, Ona, Pere) i 10 pòsters en format A3.

Us convidem compartir els vídeos i a decorar els vostres centres o espais de treball amb els pòsters de la campanya com hem fet a la seu del CLC.

A secretaria disposem d'algunes impressions de pòsters que podeu recollir.

Fem que la logopèdia arribi a més persones!
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia
Agenda d'actes · Veure tots (2)