http://salutweb.gencat.cat/ca/el_departament/linies_estrategiques/forum-de-dialeg-professional/ " /> LA DEFINICIÓ DE PERFILS I ROLS PROFESSIONALS ENTRE ELS REPTES IDENTIFICATS PEL FÒRUM DE DIÀLEG PROFESSIONAL
El CLC està participant en el Fòrum de Diàleg Professional, una iniciativa del Departament de Salut que porta el lema "Construïm la Salut del Futur". Aquest Fòrum, format per representants de col·legis professionals, associacions de pacients, societats científiques, organitzacions sanitàries, universitats, sindicats i diferents departaments del Govern, té com a finalitat definir les noves polítiques de planificació i d'ordenació professionals d'acord amb les noves necessitats de salut de la població. El diàleg professional està estructurat en diferents fòrums i jornades de treball i el CLC hi ha participat activament des de la seva presentació, per part de la consellera de Salut Alba Vergés, el passat 19 de setembre de 2018. En aquests moments, en el Fòrum el CLC hi és representat per Núria Duaso, sotsdegana, Ana Bistuer, vocal de Salut i Neus Calaf, secretària tècnica. En aquests moments, el Fòrum es troba gairebé al tram final de la seva etapa de diagnosi, amb la identificació dels reptes principals a abordar en matèria de planificació professional i la cerca de solucions als reptes plantejats. Un cop finalitzi aquesta etapa, es donarà el tret de sortida a una segona etapa d'operativització. Entre els reptes identificats pel Fòrum i als quals es planteja buscar solucions, des del CLC destaquem el repte de definir la demografia i els principals perfils i rols professionals de les diferents professions sanitàries i la millora en l'adequació de la seva formació de grau. Vegeu més informació aquí: http://salutweb.gencat.cat/ca/el_departament/linies_estrategiques/forum-de-dialeg-professional/
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
24 de gener 2019
LA DEFINICIÓ DE PERFILS I ROLS PROFESSIONALS ENTRE ELS REPTES IDENTIFICATS PEL FÒRUM DE DIÀLEG PROFESSIONAL
El CLC està participant en el Fòrum de Diàleg Professional, una iniciativa del Departament de Salut que porta el lema "Construïm la Salut del Futur". Aquest Fòrum, format per representants de col·legis professionals, associacions de pacients, societats científiques, organitzacions sanitàries, universitats, sindicats i diferents departaments del Govern, té com a finalitat definir les noves polítiques de planificació i d'ordenació professionals d'acord amb les noves necessitats de salut de la població.

El diàleg professional està estructurat en diferents fòrums i jornades de treball i el CLC hi ha participat activament des de la seva presentació, per part de la consellera de Salut Alba Vergés, el passat 19 de setembre de 2018. En aquests moments, en el Fòrum el CLC hi és representat per Núria Duaso, sotsdegana, Ana Bistuer, vocal de Salut i Neus Calaf, secretària tècnica.

En aquests moments, el Fòrum es troba gairebé al tram final de la seva etapa de diagnosi, amb la identificació dels reptes principals a abordar en matèria de planificació professional i la cerca de solucions als reptes plantejats. Un cop finalitzi aquesta etapa, es donarà el tret de sortida a una segona etapa d'operativització.

Entre els reptes identificats pel Fòrum i als quals es planteja buscar solucions, des del CLC destaquem el repte de definir la demografia i els principals perfils i rols professionals de les diferents professions sanitàries i la millora en l'adequació de la seva formació de grau.

Vegeu més informació aquí:
http://salutweb.gencat.cat/ca/el_departament/linies_estrategiques/forum-de-dialeg-professional/
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia
Agenda d'actes · Veure tots (2)