El Col·legi de Logopedes de Catalunya ha fet el llançament a través de mitjans digitals, d'una nova campanya de comunicació per donar a conèixer la logopèdia a la societat. La campanya té una finalitat didàctica i divulgativa. El seu concepte és: Un logopeda fa molt més del que penses El més bonic de la campanya és el seu component humà. Hi han participat 18 persones voluntàries de totes les edats que han rebut o estan rebent tractament logopèdic per diferents alteracions de la comunicació i de la deglució. La campanya consta de diverses peces: un vídeo coral de 30''; 6 vídeos individuals de 10'', 10 pòsters, 5 link ads i banners. Totes les peces dirigeixen a una pàgina web que s'ha creat expressament per la campanya: www.somlogopedes.cat . En aquesta landing page s'explica què fa un logopeda i quins trastorns i alteracions tracta. S'hi poden trobar les històries de 10 persones que apareixen a la campanya. També s'ha fet un making of del rodatge dels vídeos. La campanya tindrà una àmplia difusió en mitjans digitals (Youtube, Twitter, Facebook, Linkedin, Addoor i Display) a través de vídeos, banners i anuncis. Per facilitar-vos poder compartir les diferents peces de la campanya, us passem els següents enllaços: Web de la campanya: https://www.somlogopedes.cat/ Vídeos a Youtube: Video https://www.youtube.com/watch?v=-RVw41qgwkg MakingOf https://youtu.be/aIVlDW_-CTY Càpsula Andrea https://youtu.be/cgvB3_2Y5-E Càpsula Juan https://youtu.be/Tpm4sV-P3z8 Càpsula Jordi https://youtu.be/Ucnkh2NqxdQ Càpsula Laura https://youtu.be/XTCQs41ucRM Càpsula Ona https://youtu.be/Wkc3CZ_zf2M Càpsula Pere https://youtu.be/tAUB6SSBsEg Twitter: http://bit.ly/TwitterCLC LinkedIn: http://bit.ly/LinkedInCLC Vídeo a Facebook: http://bit.ly/Facebookvideoclc Facebook/Active ads: http://bit.ly/FacebookActiveAds Des del Col·legi de Logopedes de Catalunya volem donar les gràcies a tots els voluntaris i logopedes que han fet possible aquesta campanya. Us demanem que ens ajudeu a difondre-la a través de les vostres xarxes socials i webs, i visitant les pàgines oficials del CLC a Facebook, Twitter, Linkedin i Youtube tot esperant que aquesta iniciativa contribueixi a donar a conèixer millor la logopèdia. Gràcies per la vostra col·laboració.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
08 de novembre 2018
UN LOGOPEDA FA MOLT MÉS DEL QUE PENSES. LA NOVA CAMPANYA DE COMUNICACIÓ DEL CLC
El Col·legi de Logopedes de Catalunya ha fet el llançament a través de mitjans digitals, d'una nova campanya de comunicació per donar a conèixer la logopèdia a la societat.
La campanya té una finalitat didàctica i divulgativa. El seu concepte és:
Un logopeda fa molt més del que penses

El més bonic de la campanya és el seu component humà. Hi han participat 18 persones voluntàries de totes les edats que han rebut o estan rebent tractament logopèdic per diferents alteracions de la comunicació i de la deglució.

La campanya consta de diverses peces: un vídeo coral de 30''; 6 vídeos individuals de 10'', 10 pòsters, 5 link ads i banners. Totes les peces dirigeixen a una pàgina web que s'ha creat expressament per la campanya: www.somlogopedes.cat . En aquesta landing page s'explica què fa un logopeda i quins trastorns i alteracions tracta. S'hi poden trobar les històries de 10 persones que apareixen a la campanya. També s'ha fet un making of del rodatge dels vídeos.

La campanya tindrà una àmplia difusió en mitjans digitals (Youtube, Twitter, Facebook, Linkedin, Addoor i Display) a través de vídeos, banners i anuncis.

Per facilitar-vos poder compartir les diferents peces de la campanya, us passem els següents enllaços:

Web de la campanya: https://www.somlogopedes.cat/

Vídeos a Youtube:
Video https://www.youtube.com/watch?v=-RVw41qgwkg
MakingOf https://youtu.be/aIVlDW_-CTY
Càpsula Andrea https://youtu.be/cgvB3_2Y5-E
Càpsula Juan https://youtu.be/Tpm4sV-P3z8
Càpsula Jordi https://youtu.be/Ucnkh2NqxdQ
Càpsula Laura https://youtu.be/XTCQs41ucRM
Càpsula Ona https://youtu.be/Wkc3CZ_zf2M
Càpsula Pere https://youtu.be/tAUB6SSBsEg

Twitter: http://bit.ly/TwitterCLC

LinkedIn: http://bit.ly/LinkedInCLC

Vídeo a Facebook: http://bit.ly/Facebookvideoclc

Facebook/Active ads: http://bit.ly/FacebookActiveAds

Des del Col·legi de Logopedes de Catalunya volem donar les gràcies a tots els voluntaris i logopedes que han fet possible aquesta campanya.

Us demanem que ens ajudeu a difondre-la a través de les vostres xarxes socials i webs, i visitant les pàgines oficials del CLC a Facebook, Twitter, Linkedin i Youtube tot esperant que aquesta iniciativa contribueixi a donar a conèixer millor la logopèdia.

Gràcies per la vostra col·laboració.
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia
Agenda d'actes · Veure tots (2)