BENVINGUTS/DES AL CONGRÉS

És un plaer tant per al Comitè Organitzador del 4t Congrés del Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC) com per a mi mateixa, donar-vos la benvinguda a Barcelona. Aquests dies esperem compartir els avenços i novetats de la nostra professió, tot gaudint de la trobada amb els companys i amics.

Hem ideat diferents modalitats d'assistència amb l'objectiu d'oferir l'oportunitat de participar a tothom. Us podeu inscriure per assistir a tot el congrés, a un sol dia, només als tallers, o a algun dels dos dies de Congrés juntament amb alguns dels tallers. Podeu triar la combinació que més s'adeqüi a les vostres necessitats de formació, possibilitats o interessos.

El primer dia de congrés, dijous, està dedicat al Llenguatge i a la Comunicació des d'una perspectiva més educativa i el segon dia, divendres, està enfocat a temes neurològics i clínics. En conjunt, els dos dies recullen gran part de la immensa amplitud del nostre àmbit professional. Per completar la proposta, el dissabte us oferim un programa de tallers post congrés per a tots els que vulgueu aprofundir en els temes tractats els dies anteriors comunicació científica, enfortir la cohesió professional en els diferents àmbits d'intervenció i potenciar el reconeixement social de la nostra professió.

Hem realitzat un gran esforç per organitzar aquest Congrés, només comparable a la il·lusió de retrobar-nos en un espai formatiu, innovador, acollidor i lúdic.